maandag 4 juli 2011

Tuin in progress....



De tomaten aan het kleuren...
Het gaat allemaal de goeie kant uit.
ik mag tevreden zijn.










                                           

                                               









 Tot zover een kleine update van m'n groentetuintje....have a nice day...

4 opmerkingen:

  1. Je tuin ziet er super uit. Ik heb deze week de eerste kerstomaatjes uit eigen tuin gegeten. Er gaat niets boven eigen kweek.
    Liefs van Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toevallig gisteren de eerste kerstomaatjes ook geplukt..De eerste courgettes zijn er ook al uit en inmiddels is de venkel ook al zover, kortom, het is zomer...Nog ff en dan heb ik een maandje vakantie, ik wil er nog een huisje op timmeren..sja... een mens moet wat te willen en te doen hebben toch ???

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ton, heb dit 'nieuwe' weblog van beneden naar boven gelezen; voorwaar geen sinecure.
    Je bent 'n enorme navelstaarder maar ik denk dat je het ook nodig hebt e.e.a. op het bekende rijtje te zetten om zodoende de net zo bekende grip te waarborgen.
    Je bent 'n gevoelig, maar ook gecompliceerd mens denk ik. Het zal lastig zijn jou het gevoel te geven dat alles helemaal goed is. Als je alleen bent kun je alles prachtig verwoorden maar in de praktijk vind je dat vast veel moeilijker.
    Sja............ om maar eens 'n geliefde adempauze van jou te gebruiken, eerlijk gezegd weet ik niet hoe jou 'n hart onder de riem te steken, hoe te reageren op jouw ontboezemingen, ik heb al moeite met alles te begrijpen, maar dat veel je tegen heeft gezeten is duidelijk.
    Ik hoop dat je kunt doorpakken met de studie waar je het over hebt, kennis is niet alleen macht maar geeft ook zelfvertrouwen.
    Kortom, ik hoop oprecht dat de goede stemmingen de minder goede zullen overrulen en je 'n hartstikke gelukkig mens wordt/blijft!!!
    De tuin, jouw tuin?, ziet er idd schítterend uit! Geweldig om alles zo onder je handen te zien groeien en als je het dan ook nog kunt eten.... Wat 'n kick!
    Ik zie uitsluitend bomen en met al die regen lijkt dat nogal somber maar het is heerlijk voor de de natuur. Ik steek wel 'n kaarsje aan.
    Morgen beter! Echt waar! :-)

    Fijn weekend en hartelijke groet.
    seomezeor

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Seomezeor....

    Ik heb je reactie gelezen en ff binnenlaten komen alvorens deze reactie neer te pennen....
    Ergens schiet ik in de weerstand en ik geloof dat dat het meest gebeurd bij het stukje waar staat "jij bent"...
    Persoonlijk zal ik niet snel de vrijheid nemen om iemand anders te ontleden aan de hand van wat ie schrijft en er al zeker geen conclusies aan verbinden...dit moest me iig even van het hart...Sja,..... :-)
    Voor de rest ben ik zeer vereerd dat je de moeite hebt genomen mijn schrijfsels te lezen al staat er oud en nieuw door elkaar heen.. Schrijven is een tijdsmoment, een beleving en zo snel als het er staat kan het ook alweer verdwenen zijn.
    Al mijn ontboezemingen zijn slechts bedoeld om te delen en eenieder mag ervan vinden wat ie vind....
    Met de studie gaat het helemaal goed komen, in sept start ik met een HBO sociale studies en ga ik stage lopen in de psychiatrie als beginnend socio/therapeut, da's pas echt kicken vind ik !!
    De tuin is idd mijn tuin en ik voel me er bijzonder verbonden mee, ik kom er momenteel 1 tot 2x per dag en heb er ook een deel van mijn sociale contacten zitten, een heel erg fijn en mooi stukje wereld.
    Hopelijk zie je door al je bomen wel het bos en ben je in staat om tijdens de regen de zon te laten schijnen in je hart, al is het maar dmv een kaarsje aan te steken....::)
    Ik leef niet zozeer met morgen, er is iedere dag een nieuwe dag, daar heeft nog niemand iets mee gedaan en het staat me vrij die zo te besteden en in te vullen zoals ik wil, ik ben een gelukkig mens..

    Vriendelijke groet vanuit mijn hier naar jouw daar.......Ton :-)

    BeantwoordenVerwijderen