zondag 28 oktober 2012

Sunburst...







Zoals eeuwenoude zielen ronddolen en elkaar soms hervinden, zo leven de maan en de zon in een welhaast eeuwigdurende symbiose met elkaar.
Wat wij ervaren als een maan die licht geeft is slechts een reflectie van de zon op haar oppervlak.
Alles heeft slechts een weinig tijd nodig en naar het schijnt hebben we daar een overvloed van toebedeeld gekregen, we zijn per slot allemaal kinderen van de zon.
Met al mijn energie en liefde heb ik afgelopen weken de zon, een uitdovende ster, gecreëerd, alles wat ik op dit moment aan kleur en beweging zie en voel heb ik getracht te vertalen.



Vandaag is de maan weer vol en is mijn werk gedaan, ik heb besloten om me meer bezig te gaan houden met het hart, wat voel ik en waarom is dat nu eigenlijk zo.
Ik voel veel energie om me heen en dan met name de laatste dagen weer, herinneringen van nog kort en langer geleden komen in mijn dromen levendiger dan normaliter op mij toe en ik voel het gemis van geliefden veel sterker dan voorheen.
Het zijn momenten van treurnis en blijdschap in een storm van emoties die ik maar net kan handelen.



Het enige wat mij overblijft te doen is een expressie te geven aan al dit heftigs, slechts hierin vind ik momenteel de rust die ik zoek.
Als er dan al liefde bestaat, waar is ze dan, zeg ik op deze momenten tegen mezelf, ergens moet het toch wel zijn.
Achter in het trommeltje van mijn gevoelsdoosje zit dat wel ergens verstopt en krijg ik er mijn deel van, ooit komen dromen uit.
Voor nu blijf ik hopen, wachten en leef het leven wat ik heb, ondertussen maak ik er natuurlijk wel het beste van wat mogelijk is voor dat moment.



Volle maan alweer…… Namastè J